Faqs

Preguntas Frecuentes
El temps d'instal·lació d'una porta automàtica pot variar depenent del tipus i la mida de la porta, així com de les característiques del lloc. Tot i això, el nostre equip de professionals s'esforça per completar la instal·lació en el menor temps possible sense comprometre la qualitat del treball.
Sí, a Portes automàtiques Oscar Torres oferim serveis de manteniment preventiu i correctiu per a portes automàtiques. Els nostres tècnics altament capacitats realitzen inspeccions periòdiques, ajustaments i reparacions necessàries per assegurar un funcionament òptim i perllongar la vida útil de les portes automàtiques.
Portes automàtiques Oscar Torres ofereix una àmplia gamma de serveis, incloent instal·lació, manteniment i reparació de portes automàtiques, així com serveis de serralleria, com a duplicat de claus, obertura de portes, canvi de panys i més.
A Portes automàtiques Oscar Torres podem instal·lar diversos tipus de portes automàtiques, com portes corredisses, portes seccionals, portes basculants, portes enrotllables i portes de garatge, adaptades a les necessitats de la teva llar o negoci.
Kit Digital