Roger Technology

Servei tècnic oficial

Roger Technology és una empresa italiana especialitzada en el disseny i fabricació de sistemes d'automatització i control d'accessos. Fundada el 1982, la companyia s'ha destacat per la seva innovació al camp dels sistemes de portes automàtiques, barreres de control d'accés, portes de garatge i dispositius de control remot.

Roger Technology ha estat reconeguda a nivell internacional per la seva tecnologia avançada i el compromís amb la qualitat. Els seus productes es fan servir en una àmplia gamma d'aplicacions, des de residències privades fins a edificis comercials i àrees industrials. L'empresa s'ha guanyat una reputació sòlida a causa del seu enfocament en la investigació i el desenvolupament, cosa que els ha permès oferir solucions segures i fiables.

Els productes de Roger Technology inclouen motors electromecànics i electrònics, sistemes de control, comandaments a distància i accessoris relacionats. Les solucions s'adapten tant a aplicacions residencials com a aplicacions comercials i industrials. L'empresa s'ha esforçat per garantir que els seus productes compleixin els estàndards de qualitat i seguretat, i ha obtingut certificacions i homologacions rellevants a la indústria.

A més del seu enfocament en la fabricació de productes d'alta qualitat, Roger Technology també es preocupa per oferir un servei al client. L'empresa compta amb una xarxa de distribuïdors autoritzats a diferents països per garantir una cobertura global i un suport adequat als seus clients.

En resum, Roger Technology és una empresa italiana reconeguda per la seva experiència en sistemes d'automatització i control d'accessos. El seu enfocament en la qualitat, la innovació i el servei al client l'ha convertit en un referent a la indústria.

www.rogertechnology.it/es/
Volver
Kit Digital